• PROPUŠTENA PRILIKA DA SE SAS OSAMOSTALI NA VRHU TABELE

    KMF Požarevac – KMF SAS 5:2 (poluvreme 3:0)   U devetom kolu Druge futsal lige Srbije, ekipa zrenjaninskog SAS-a je u ponedeljak, 27. novembra, gostovala u Požarevcu istoimenoj ekipi, i doživela poraz od 5:2.     Veoma loše izdanje Zrenjaninaca u prvom poluvremenu, mnogo greški i izgubljenih lopti, rezultovalo je da su motivisani domaćini na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROPUŠTENA PRILIKA DA SE SAS OSAMOSTALI NA VRHU TABELE

    KMF Požarevac – KMF SAS 5:2 (poluvreme 3:0)

     

    U devetom kolu Druge futsal lige Srbije, ekipa zrenjaninskog SAS-a je u ponedeljak, 27. novembra, gostovala u Požarevcu istoimenoj ekipi, i doživela poraz od 5:2.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma loše izdanje Zrenjaninaca u prvom poluvremenu, mnogo greški i izgubljenih lopti, rezultovalo je da su motivisani domaćini na odmor otišli sa ubedljiva tri gola prednosti.

     

    U drugo poluvreme četa Milivoja Batinice ulazi mnogo čvršće, stvara šanse, ali ekipa Požarevca u 38. minutu, nakon izvedenog kornera i nespretne intervencije golmana SAS-a, povećava prednost na 4:0. Ipak, samo dva minuta kasnije, Zrenjaninci smanjuju rezultat na 4:1, kada nakon slobodnog udarca lopta stiže do Blanuše koji je šalje u nebranjen deo mreže. Nažalost, sve nade „Lude družine“ bivaju ugašene u 35. minutu utakmice kada, nakon klasičnog kontranapada, Požarevljani stižu do 5:1. Ekipa SAS-a ipak uspeva do kraja meča da ublaži poraz na 5:2 pogotkom Rackova u 39. minutu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Sa žaljenjem možemo konstatovati da je propuštena velika prilika da se nakon ovog kola Zrenjaninci osamostale na vrhu tabele, ali i pored poraza, futsaleri SAS-a se nalaze na deobi od prvog do četvrtog mesta sa skorom od 6 pobeda i 3 poraza. U narednom, 10. kolu, četa Milivoja Batinice na svom terenu dočekuje ekipu Ekonomista iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport