• PROLETERU JOŠ DVE MEDALJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U ATLETICI

    ZRENJANIN – Drugog dana državnog prvenstva u atletici za seniore u dvorani, atletičari zrenjaninskog „Proletera“  osvojili su još dve medalje. U trci na 200 metara, Goran Podunavac osvojio je treće mesto, a štafeta 4×400 metara u sastavu Bojan Bjelić, Igor Garaj, Goran Podunavac i Velibor Nikolić zauzela je takođe treće mesto. – Prošle godine smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETERU JOŠ DVE MEDALJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U ATLETICI

    ZRENJANIN – Drugog dana državnog prvenstva u atletici za seniore u dvorani, atletičari zrenjaninskog „Proletera“  osvojili su još dve medalje.

    U trci na 200 metara, Goran Podunavac osvojio je treće mesto, a štafeta 4×400 metara u sastavu Bojan Bjelić, Igor Garaj, Goran Podunavac i Velibor Nikolić zauzela je takođe treće mesto.

    – Prošle godine smo u zimskom periodu osvojili 7 medalja, a dosad već 6, što pokazuje napredak i zato sam veoma zadovoljan – kaže za portal zrenjaninski.com trener Mladen Grujić, i dodaje da će već za vikend svoju priliku na državnom prvenstvu imati mlađi pioniri i pioniri.

    – Očekujemo poziv saveznog selektora za učešće na Balkanijadi čim se završe državna prvenstva – ističe Grujić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport