• PROLETERU 26 MEDALJA NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU

    KIKINDA – Na međunarodnom plivačkom takmičenju „Kup Kikinde 2017“, koje je za vikend održano u Kikindi, ekipa PK „Proleter“ nastupila je sa 23 takmičara i osvojila je ukupno 26 medalja.     U okviru takmičenja nastup i mini pripreme imala je selekcija Plivačkog saveza Vojvodine, u kojoj su bile Lara Lilić i Lena Stoiljkovski. Trener […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETERU 26 MEDALJA NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU

    KIKINDA – Na međunarodnom plivačkom takmičenju „Kup Kikinde 2017“, koje je za vikend održano u Kikindi, ekipa PK „Proleter“ nastupila je sa 23 takmičara i osvojila je ukupno 26 medalja.

     

    Justin Cvetkov

     

    U okviru takmičenja nastup i mini pripreme imala je selekcija Plivačkog saveza Vojvodine, u kojoj su bile Lara Lilić i Lena Stoiljkovski. Trener ekipe je bio Ivan Lenđer.

     

    Zlatne medalje osvojili su Justin Cvetkov, čak četiri, i Sara Vojnov.

     

    Srebrne medalje osvojili su Nikola Railić – tri, Mikša Jenovai – dve, Srđan Štrbac, Ana Marić – dve, Viktorija Trankulov – tri, i Dunja Eremić.

     

    Bronzane medalje osvojili su Novak Tica, Marija Cabadaj – dve, Mila Burnjaković – tri, Sara Vojnov, i dečaci i devojčice 4×50 mešovito u svojim uzrasnim kategorijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport