• Proleterove džudoke briljirale na Džudo kupu Žandarmerije (Foto)

    Mladi džudisti ODŽK Proleter i u vikendu koji je za nama ostvarili su fantastične rezultate. Oni su, naime, u nedelju, 10. novembra, nastupili na Džudo kupu Žandarmerije, koji je okupio 614 takmičara iz Srbije i okolnih država.   Predvođene dokazanim trenerima Nikolom Savatovićem i Ninoslavom Kohajmom, Proleterove džudoke su se vratile kući sa sedam osvojenih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleterove džudoke briljirale na Džudo kupu Žandarmerije (Foto)

    Mladi džudisti ODŽK Proleter i u vikendu koji je za nama ostvarili su fantastične rezultate. Oni su, naime, u nedelju, 10. novembra, nastupili na Džudo kupu Žandarmerije, koji je okupio 614 takmičara iz Srbije i okolnih država.

     

    Predvođene dokazanim trenerima Nikolom Savatovićem i Ninoslavom Kohajmom, Proleterove džudoke su se vratile kući sa sedam osvojenih medalja.

     

    Pročitajte još: Takmičar Karate kluba Zrenjanin Bojan Stojković osvojio Kup Srbije

     

    Najsjajnijim, zlatnim odličjima okitili su se Lenka Stefanović, Lenka Stojanov, Sergej Deme, Kosta Cvejin i Ognjen Vukobrat.

     

    Treća mesta i bronzane medalje u svojim konkurencijama osvojili su Ivan Mekić i Andrej Ankić, čime su zaokružili veoma uspešan nastup ODŽK Proleter na ovom međunarodnom turniru.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport