• Proleter savladao Subotičane, bodovi zasluženo ostali u Zrenjaninu (Foto)

    RK Proleter – RK Spartak Vojput (Subotica) 22:20 (poluvreme 11:10)   Ostvarena je i treća ovosezonska pobeda. Rukometaši zrenjaninskog Proletera su u okviru 7. kola ARKUS Super lige savladali na svom parketu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 22:20.   Tokom celog prvog, te u prvih 10 minuta drugog poluvremena, viđena je ujednačena borba dva rivala. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter savladao Subotičane, bodovi zasluženo ostali u Zrenjaninu (Foto)

    RK Proleter – RK Spartak Vojput (Subotica) 22:20 (poluvreme 11:10)

     

    Ostvarena je i treća ovosezonska pobeda. Rukometaši zrenjaninskog Proletera su u okviru 7. kola ARKUS Super lige savladali na svom parketu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 22:20.

     

    Tokom celog prvog, te u prvih 10 minuta drugog poluvremena, viđena je ujednačena borba dva rivala. Odlične taktičke zamisli od strane trenera obe ekipe su odlično realizovale na parketu. Prelomni momenti utakmice viđeni su između 40. i 50. minuta meča, kada su izabranici Ljube Obradovića napravili seriju od 5:0. Subotički plavo – beli do kraja meča nisu uspeli da se oporave od tog šoka, te su bodovi zasluženo ostali u Zrenjaninu.

     

     

    Najefikasniji strelac sa 7 postignutih pogodaka, a ujedno i igrač utakmice bio je Aleksa Gaćinović. U redovima Proletera, odličnom organizacijom igre, uz 6 datih golova, istakao se i Uroš Elezović.

     

    Pročitajte još: Marko Grbić snimio prilog o slavnim danima FK Proleter (Video)

     

    U narednom kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, zrenjaninski crveno – beli ponovo će biti domaćini. Na parketu Kristalne dvorane šestoplasirani Proleter će dočekati ekipu Novog Pazara, koja se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport