• Proleter pretrpeo težak poraz s 31 poenom razlike (Foto)

    KK Proleter – KK Radnički (Kragujevac) 65:96 (19:27, 19:30, 14:22, 23:17)   Težak poraz od trideset jednog poena razlike pretrpela je ekipa KK Proleter pred domaćom publikom u subotu, 14. decembra, u okviru 11. kola Druge lige Srbije. Od Zrenjaninaca je bolji bio lider na tabeli, ekipa kragujevačkog Radničkog.   Nakon samo pet minuta igre, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter pretrpeo težak poraz s 31 poenom razlike (Foto)

    KK Proleter – KK Radnički (Kragujevac) 65:96 (19:27, 19:30, 14:22, 23:17)

     

    Težak poraz od trideset jednog poena razlike pretrpela je ekipa KK Proleter pred domaćom publikom u subotu, 14. decembra, u okviru 11. kola Druge lige Srbije. Od Zrenjaninaca je bolji bio lider na tabeli, ekipa kragujevačkog Radničkog.

     

    Nakon samo pet minuta igre, gosti su stvorili prvu dvocifrenu prednost (semafor 6:16). U trinaestom minutu već je bilo dvadeset poena razlike za Radnički (semafor 13:33). Potpuno potonuće za izabranike Stefana Atanackovića viđeno je u sedamnaestom minutu meča, kada su gosti uspeli da stvore prednost od čitavih trideset poena razlike (semafor 18:48).

     

     

    U ostatku meča, gostujući trener Igor Todorović pružio je priliku igračima sa manjom minutažom. Na taj način je utakmica privedena kraju sigurnom pobedom Radničkog.

     

    Pročitajte još: Vaterpolo klub Proleter se plasirao na finalni turnir Kupa Srbije

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Aleksa Simović sa 13 postignutih poena, dok se Petar Beader 12 puta upisao u listu strelaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport