• Proleter pobedom počeo takmičenje u Kupu Vojvodine

    U nedelju je u Zrenjaninu počelo takmičenje u Kupu Vojvodine za igrače rođene 2002. godine i mlađe. Vaterpolisti Proletera su u prvoj utakmici pobedili ekipu Mladosti iz Pančeva rezultatom 11:5, po četvrtinama 5:1, 2:3, 2:1, 2:0.   U ekipi Proletera su se istakli Boško Janjić i Viktor Đapjaš, strelci po tri gola, kao i golman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter pobedom počeo takmičenje u Kupu Vojvodine

    U nedelju je u Zrenjaninu počelo takmičenje u Kupu Vojvodine za igrače rođene 2002. godine i mlađe. Vaterpolisti Proletera su u prvoj utakmici pobedili ekipu Mladosti iz Pančeva rezultatom 11:5, po četvrtinama 5:1, 2:3, 2:1, 2:0.

     

    U ekipi Proletera su se istakli Boško Janjić i Viktor Đapjaš, strelci po tri gola, kao i golman Veljko Kotarica.

     

    U drugoj utakmici zrenjaninski vaterpolisti su doživeli poraz od novosadske Vojvodine rezultatom 12:3. To im nije umanjilo šanse da na kraju osvoje treće mesto, što bi bio uspeh ove generacije Proletera.

     

    Za Proleter su nastupili sledeći igrači: Kotarica, Jakovljević, Uzelac, Kovačev, Knežević, Đapjaš, Radivojević, Janjić, Marić i Ćirović. Ekipu je vodio trener Brdarić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport