• PROLETER NAMUČIO FAVORIZOVANOG OBILIĆA

    ZRENJANIN – Derbi meč pretposlednjeg, 21. kola Super B rukometne lige Srbije, koji je odigran u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u kom su snage odmerili četvrtoplasirani Proleter i lider na tabeli, ekipa Obilića iz Beograda, donela je veoma borbenu i do poslednje sekunde neizvesnu utakmicu, koja je na kraju ipak završena bez pobednika, nerešenim rezultatom 22:22. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETER NAMUČIO FAVORIZOVANOG OBILIĆA

    ZRENJANIN – Derbi meč pretposlednjeg, 21. kola Super B rukometne lige Srbije, koji je odigran u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u kom su snage odmerili četvrtoplasirani Proleter i lider na tabeli, ekipa Obilića iz Beograda, donela je veoma borbenu i do poslednje sekunde neizvesnu utakmicu, koja je na kraju ipak završena bez pobednika, nerešenim rezultatom 22:22.

     

    rukomet
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji igrač susreta bio je Rastko Aničić iz gostujuće ekipe sa postignutih 8 pogodaka, dok se u ekipi izabranika Momira Rnića, najviše istakao Stefan Vukoje sa postignutih 5 golova.

    Veoma zanimljiva činjenica sa ovog susreta je ta što su tokom ovog susreta, sudije Denis Bančov i Dalibor Ivankov čak 7 puta dosudili najstrožu kaznu u korist gostujuće ekipe, dok za zrenjaninske crveno-bele, nisu dosudili ni jedan sedmerac, iako su u nekoliko navrata imali više nego izgledne prilike za to.

     

    rukomet
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Sa ovim bodom, ekipa Obilića je i definitivno, kolo pre kraja, obezbedila plasman u najelitnije društvo, dok će publika u Zrenjaninu, i naredne godine gledati Super B ligu.

     

    Tekst i Foto Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport