• PROLETER NAFTAGAS USPEO DA PROKOCKA VOĐSTVO (FOTO)

    KK PLANA – KK PROLETER NAFTAGAS 89 : 83 (20:22, 18:18, 27:30, 24:13)   Drugi ovosezonski poraz košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa ostvarili su na gostovanju u Velikoj Plani, u okviru 6. kola Druge muške lige.     Iako su gosti iz Zrenjanina u većem delu utakmice bili u konstantnom vođstvu, domaćini su ipak smogli snage […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETER NAFTAGAS USPEO DA PROKOCKA VOĐSTVO (FOTO)

    KK PLANA – KK PROLETER NAFTAGAS 89 : 83 (20:22, 18:18, 27:30, 24:13)

     

    Drugi ovosezonski poraz košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa ostvarili su na gostovanju u Velikoj Plani, u okviru 6. kola Druge muške lige.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako su gosti iz Zrenjanina u većem delu utakmice bili u konstantnom vođstvu, domaćini su ipak smogli snage da u poslednja 4 minuta utakmice preokrenu rezultat i dođu do veoma važne pobede, koja im daje priključak za ekipama iz vrha tabele.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Među Zrenjanincima, najefikasniji je bio Nikola Šućov sa 18 postignutih pogodaka, a treba takođe napomenuti i učinak Slobodana Lalića koji je postigao 17 poena i Đorđa Božovića sa 15 ubačenih koševa.

     

    Nakon ovog kola, ekipa trenera Zorana Bajina se nalazi među ekipama koje su plasirane na deobi od 2. do 7. mesta na tabeli, sa skorom od 4 pobede i 2 poraza.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 7. kolu, košarkaši Proleter Naftagasa na svom terenu, već u sredu, dočekuju ekipu KK Klik iz Arilja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport