• Proleter Naftagas slavio na gostovanju u Vrbasu, Lalić bio najefikasniji

    OKK Vrbas – KK Proleter Naftagas 55:67 (24:17, 16:16, 8:17, 7:17)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su novu, veoma važnu pobedu u borbi za opstanak u Drugoj ligi Srbije. Oni su na gostovanju u Vrbasu slavili protiv direktnog konkurenta za ispadanje u niži rang rezultatom 55:67.   Utakmicu, koja je odigrana u petak, 8. marta, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter Naftagas slavio na gostovanju u Vrbasu, Lalić bio najefikasniji

    OKK Vrbas – KK Proleter Naftagas 55:67 (24:17, 16:16, 8:17, 7:17)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su novu, veoma važnu pobedu u borbi za opstanak u Drugoj ligi Srbije. Oni su na gostovanju u Vrbasu slavili protiv direktnog konkurenta za ispadanje u niži rang rezultatom 55:67.

     

    Utakmicu, koja je odigrana u petak, 8. marta, u okviru 21. kola, izabranici Zorana Bajina nešto slabije su otvorili. Zato je domaća ekipa u prve dve četvrtine bila u konstantnom jednocifrenom vođstvu.

     

    U trećoj četvrtini Proleter Naftagas je uspeo da mnogo bolje poveže svoju igru, pa i da dostigne prednost Vrbašana. Egal igra viđena je sve do 33. minuta susreta, kada zrenjaninski crveno – beli u potpunosti preuzimaju inicijativu. Poslednjih 7 minuta susreta igrači Proletera ne dozvoljavaju ekipi Vrbasa da zabeleži ni jedan poen, tako da uz postignutih 12 u tom periodu, veoma važne bodove uspevaju da donesu u grad na obali Begeja.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Slobodan Lalić sa 17 postignutih poena, dok su ga po efikasnosti pratili Aleksandar Petrović sa 15, kao i Lazar Grbović i Petar Lambić, koji su ubacili po 11 koševa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport