• Proleter Naftagas savladao Zemun, Grbović najefikasniji u domaćem timu

    KK Proleter Naftagas – KK Zemun Fitofarmacija 76:64 (19:11, 14:18, 25:11, 18:24)   Košarkaši zrenjaninskog KK Proleter Naftagas ostvarili su drugu uzastopnu pobedu, savladavši u petak, 15. februara, na svom parketu, ekipu Zemuna rezultatom 76:64. Utakmica je odigrana u okviru 18. kola Druge muške lige Srbije.   I pored mnoštva grešaka na početku utakmice viđenih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter Naftagas savladao Zemun, Grbović najefikasniji u domaćem timu

    KK Proleter Naftagas – KK Zemun Fitofarmacija 76:64 (19:11, 14:18, 25:11, 18:24)

     

    Košarkaši zrenjaninskog KK Proleter Naftagas ostvarili su drugu uzastopnu pobedu, savladavši u petak, 15. februara, na svom parketu, ekipu Zemuna rezultatom 76:64. Utakmica je odigrana u okviru 18. kola Druge muške lige Srbije.

     

    I pored mnoštva grešaka na početku utakmice viđenih na obe strane, izabranici Zorana Bajina pokazali su mnogo kvalitetniju igru. Stoga pobeda zrenjaninskih crveno – belih ni u jednom trenutku nije bila dovođena u pitanje.

     

    Najefikasniji među „naftašima bio je Lazar Grbović sa 19 poena. Po efikasnosti su ga pratili Slobodan Lalić sa 18 i Petar Lambić sa 14 ubačenih koševa. Treba pohvaliti i igru Aleksandra Petrovića, kom je falila samo jedna asistencija da na ovoj utakmici zabeleži tripl-dabl učinak, pošto je ostvario 11 poena, 12 skokova i 9 asistencija.

     

    U narednom, 19. kolu, koje je na programu sledeće subote, 23. februara, Zrenjanincima sledi gostovanje veoma neugodnoj ekipi Zdravlja iz Leskovca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport