• Proleter Naftagas nadmoćan, Plana nije imala nikakve šanse (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Plana 85:67 (23:21, 16:14, 28:13, 18:19)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su osmu ovosezonsku pobedu. Oni su, u okviru 20. kola Druge lige Srbije, savladali poslednju ekipu na tabeli, Planu iz Velike Plane.   Utakmica koja je odigrana u Kristalnoj dvorani, u subotu, 2. marta, pred oko 250 gledalaca, rešena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter Naftagas nadmoćan, Plana nije imala nikakve šanse (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Plana 85:67 (23:21, 16:14, 28:13, 18:19)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su osmu ovosezonsku pobedu. Oni su, u okviru 20. kola Druge lige Srbije, savladali poslednju ekipu na tabeli, Planu iz Velike Plane.

     

    Utakmica koja je odigrana u Kristalnoj dvorani, u subotu, 2. marta, pred oko 250 gledalaca, rešena je u trećem periodu. „Naftaši“ su odličnom serijom 21:4 u prvih sedam minuta tog dela meča u potpunosti slomili otpor gostujuće ekipe i praktično rešili pitanje pobednika.

     

    Najefikasniji među izabranicima Zorana Bajina bio je Aleksandar Petrović, koji je uz 26 ubačenih poena, na svom skoru upisao i 10 skokova. Po efikasnosti, u stopu su ga pratili Slobodan Lalić sa 23 i Lazar Grbović sa 21 pogotkom.

     

    U narednom, 21. kolu, Proleter Naftagas očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u borbi za opstanak, odnosno meč u Vrbasu protiv istoimene ekipe. Vrbas se u ovom trenutku nalazi na 10. mestu na tabeli, stepenik iznad crveno – belih iz grada na obali Begeja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport