• Proleter još jednom pokazao zašto je lider na tabeli (Foto)

    RK Proleter – RK Crvenka 31:23 (poluvreme 17:13)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su i devetu uzastopnu pobedu pod dirigenskom palicom Nebojše Jokića. Savladali su u subotu, 2. marta, u Kristalnoj dvorani, Crvenku, poslednjeplasiranu ekipu na tabeli. Utakmica je odigrana u okviru 13. kola Super B lige Srbije – grupa Sever centar.   Gostujuća ekipa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter još jednom pokazao zašto je lider na tabeli (Foto)

    RK Proleter – RK Crvenka 31:23 (poluvreme 17:13)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su i devetu uzastopnu pobedu pod dirigenskom palicom Nebojše Jokića. Savladali su u subotu, 2. marta, u Kristalnoj dvorani, Crvenku, poslednjeplasiranu ekipu na tabeli. Utakmica je odigrana u okviru 13. kola Super B lige Srbije – grupa Sever centar.

     

    Gostujuća ekipa je uspela da pruži dostojan otpor zrenjaninskim crveno – belima samo u prvih 10 minuta meča. Nakon toga Zrenjaninci, predvođeni raspoloženim Momirom Rnićem sa osam i Nebojšom Kanjižajem sa sedam postignutih golova, preuzimaju totalnu inicijativu i beleže novi trijumf. Kanjižaj je, ujedno, proglašen i za najboljeg igrača utakmice.

     

    Pošto su glavni pretendenti za plasman u najviši rang takmičenja u ovom kolu „kiksnuli“, Proleter, sada na liderskoj poziciji sa ukupno zabeležena 22 boda, ima pet više od prvih pratilaca, ekipa Vrbasa, Lavova BP i Mačve.

     

    Zrenjanincima u naredna dva kola slede gostovanja Požarevcu i Mačvi, jedinim dvema ekipama koje su u tekućem šampionatu uspele da nanesu poraz trenutno prvoplasiranoj ekipi na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport