• PROLETER I CRVENA ZVEZDA IGRAJU U SUBOTU

    ZRENJANIN – U subotu, 12. novembra, na Gradskom bazenu, sa početkom u 19 časova, igra se utakmica I kola prvenstva Srbije 1b lige. U prvom kolu sastaju se vaterpolo klubovi „Proleter“ iz Zrenjanina i „Spartak Prozivka“ iz Subotice. Od 20.40 časova na programu je utakmica regionalne Jadranske A2 lige između VK „Crvena zvezda“ iz Beograda […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETER I CRVENA ZVEZDA IGRAJU U SUBOTU

    ZRENJANIN – U subotu, 12. novembra, na Gradskom bazenu, sa početkom u 19 časova, igra se utakmica I kola prvenstva Srbije 1b lige. U prvom kolu sastaju se vaterpolo klubovi „Proleter“ iz Zrenjanina i „Spartak Prozivka“ iz Subotice.

    vaterpolo

    Od 20.40 časova na programu je utakmica regionalne Jadranske A2 lige između VK „Crvena zvezda“ iz Beograda i VK „Solaris“ iz  Šibenika.

    U subotu počinje regionalna liga Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije za 2002. godište i mlađe, utakmicama u Segedinu. Prema rasporedu, sastaju se VK „Proleter“ iz Zrenjanina i CS Crisul iz Oreade (Rumunija), a u drugom meču – Segedin VPS i VK „Proleter“.

    Prva dva kola vaterpolisti „Proletera“ nastupiće oslabljeni, jer su dvojica mladih igrača, Matija Bosić i Nikola Krstonošić, pozvani na kamp reprezentacije Srbije koji se održava u Beogradu do nedelje. To je ujedno još jedno priznanje za klub koje govori da se dobro radi sa mlađim kategorijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport