• Prokockale prednost iz prvog poluvremena i doživele novi poraz

    ŽRK Halas Jožef (Ada) – ŽRK Proleter 28:16 (poluvreme 9:10)   Da li je došlo vreme da se naprave velike promene u stručnom štabu ili pak igračkom kadru? Pravi je trenutak da se ovo zapitaju svi istinski ljubitelji ženskog rukometa u Zrenjaninu.   Ekipa ŽRK Proleter pretrpela je novi poraz, ovog puta na gostovanju u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prokockale prednost iz prvog poluvremena i doživele novi poraz

    ŽRK Halas Jožef (Ada) – ŽRK Proleter 28:16 (poluvreme 9:10)

     

    Da li je došlo vreme da se naprave velike promene u stručnom štabu ili pak igračkom kadru? Pravi je trenutak da se ovo zapitaju svi istinski ljubitelji ženskog rukometa u Zrenjaninu.

     

    Ekipa ŽRK Proleter pretrpela je novi poraz, ovog puta na gostovanju u Adi, protiv lidera na tabeli, tima ŽRK Halas Jožef.

     

    Prva pomisao u vezi sa ovim porazom bila bi da su domaće rukometašice bile favorit u ovom meču. Ali, ako se zna da je utakmica ubedljivo izgubljena sa 12 golova razlike, iako su izabranice Dragana Lazarova na poluvreme otišli sa prednošću od 10:9, pitanje odgovornosti za ubedljiv poraz se samo od sebe nameće.

     

    Pročitajte još: Rezultati utakmica 14. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin (Foto)

     

    Najefikasnije u redovima Zrenjaninki na ovom susretu bile su Anastazija Homan Savković, Anja Tomanović i kapiten Ivana Milanović sa po tri postignuta pogotka.

     

    Nakon devet odigranih kola, rukometašice Proletera se nalaze pri samom dnu tabele, sa osvojena 3 boda. Odnosno, sa skorom od jedne pobede, jednim nerešenim rezultatom i čak sedam poraza.

     

    U narednom, 10. kolu, na parketu dvorane Medison, ekipa ŽRK Proleter će dočekati osmoplasirani tim na tabeli, ŽRK Temerin.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport