• PROGLAŠENI NAJBOLJI SPORTISTI NOVOG BEČEJA

    Među nagrađenima i jedna škola

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI BEČEJ – Milan Rakita, član Kluba borilačkih sportova Jedinstvo i državni reprezentativac u kung-fu vušu sportu, proglašen je za najboljeg sportistu Novog Bečeja u 2015. godini, na tradicionalnom izboru koji organizuje novobečejski Sportski savez, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

    Milan Rakita u ringu
    Milan Rakita u ringu

    Rakita je prvak Balkana i Srbije, osvajač srebrne medalje na prvenstvu Evrope u Bugarskoj i pobednik otvorenog prvenstva Bugarske i Mađarske.

    Najuspešnija juniorka je odbojkašica Jedinstva Milana Marić, a najbolji junior je Vladimir Brežančić, karatista Mladosti iz Novog Miloševa.

    Za najuspešnijeg u kadetskoj konkurenciji proglašen je kuglaš Dušan Pejin, a u konkurenciji kadetkinja bez premca je članica KK San pai Kasija Milošević, koja je na Svetskom prvenstvu Šotokan asocjacije osvojila zlatnu medalju u katama, srebrnu na prvenstvu Evrope u Letoniji, u katama, i bronzanu u borbama.

    Za najuspešniji sportski kolektiv proglašen je RK Jedinstvo iz Novog Bečeja, finalista Kupa Vojvodine i drugoplasirana ekipa Prve lige Srbije – sever, dok je treću godinu zaredom Osnovna škola „Dr Đorđe Joanović“ iz Novog Miloševa proglašena za najbolju kada je u pitanju školski sport.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport