• PRIZNANJE FUTSAL REPREZENTATIVCU SLOBODANU RAJČEVIĆU

    Sportista ponosan na Bagljaš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Povodom Vaznesenja Gospodnjeg, novoustanovljenog dana dve mesne zajednice na Bagljašu, „Sonja Marinković“ i „Veljko Vlahović“, koji će biti i zajednička slava ovog naselja, na svečanoj sednici uručeno je priznanje našem futsal reprezentativcu Slobodanu Rajčeviću.

    Slobodan Rajčević
    Slobodan Rajčević

    Povelju mu je uručio predsednik Sportskog saveza Zrenjanina Simo Salapura.

    – Od nekog ranog detinjstva cilj mi je da ostvarim sportske uspehe, koji će biti dobar primer mladima. Sada imam malo dete i znam kako je kada mališani gledaju u nekog kao svog idola. Ovo je veliko priznanje za mene i podstrek za dalje uspehe. Drago mi je da priznanje stiže iz mesne zajednice u kojoj sam rođen. Ponosan sam na Bagljaš i nadam se da će svake godine biti novih mladih momaka, što u sportu, što u drugim oblastima, koji će afirmisati Bagljaš i Zrenjanin – rekao je Rajčević, prilikom prijema nagrade.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Sjajan sportista i čovek. Njegova dobrota i požrtvovanost na terenu su divan primer mladima Zrenjanina. Koliko je osmeha, rukovanja, poklonjenih dresova obradovalo mališane sa Bagljaša!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport