• Prijem za Viktora Nemeša priredio gradonačelnik Čedomir Janjić

    Za Viktora Nemeša, osvajača srebrne medalje na Evropskom prvenstvu, gradonačelnik Čedomir Janjić i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura priredili su prijem.     -Ova medalja mi mnogo znači jer je osvojena na prvom takmičenju nakon svetskog prvenstva. Ovo je i prvo moje odličje nakon promene pravila. Nažalost, nisam uspeo potvrdim zlato sa svetskog prvenstva, ali je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prijem za Viktora Nemeša priredio gradonačelnik Čedomir Janjić

    Za Viktora Nemeša, osvajača srebrne medalje na Evropskom prvenstvu, gradonačelnik Čedomir Janjić i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura priredili su prijem.

     

    Viktora Nemeša

     

    -Ova medalja mi mnogo znači jer je osvojena na prvom takmičenju nakon svetskog prvenstva. Ovo je i prvo moje odličje nakon promene pravila. Nažalost, nisam uspeo potvrdim zlato sa svetskog prvenstva, ali je ovo svakako dobar početak godine – rekao je Nemeš, prilikom prijema. On je najavio samopregoran rad i kao cilj markirao je Svetsko prvenstvo u Budimpešti, gde će braniti titulu prvaka. Nemeš se požalio na smeštaj na proteklom nadmetanju u Rusiji, koji  je bio 50 kilometara udaljen od dvorane za takmičenja, ali je naglasio da su svi ostali uslovi za rvače bili dobri.

     

    Viktora Nemeša

     

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura istakao je da svaka medalja osvojena za Srbiju mnogo znači našim građanima.

     

    -Mi smo posebno ponosni što je to medalja rvača zrenjaninskog “Proletera”, kluba čiji rvači poslednjih godina imaju izvanredne rezultate kako na međunarodnoj tako i na nacionalnoj sceni. Ovaj put uspeh su ostvarili Viktor Nemeš i Mihail Kadžaja i nadam se da će takav trend biti nastavljen a time i bogata tradicija koju ovaj grad ima – rekao je Salapura. On je objasnio i da Kadžaja, koji je takođe rvač zrenjaninskog “Proletera”, nije prisustvovao prijemu jer je otputovao u rodnu Gruziju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport