• PRIJEM ZA UČESNIKE IGARA SPECIJALNE OLIMPIJADE

    ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće danas je održan prijem za učesnike 11. Nacionalnih igara Specijalne olimpijade Srbije. Na takmičenju učestvuju predstavnici 12 gradova.     – Zrenjanin je odličan domaćin a učesnicima je ovo, s jedne strane, vrlo važno takmičenje jer je izborno za reprezentaciju a, s druge strane, ovo su dani kada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJEM ZA UČESNIKE IGARA SPECIJALNE OLIMPIJADE

    ZRENJANIN – U Baroknoj sali Gradske kuće danas je održan prijem za učesnike 11. Nacionalnih igara Specijalne olimpijade Srbije. Na takmičenju učestvuju predstavnici 12 gradova.

     

    prijem za učesnike

     

    – Zrenjanin je odličan domaćin a učesnicima je ovo, s jedne strane, vrlo važno takmičenje jer je izborno za reprezentaciju a, s druge strane, ovo su dani kada se takmičari iz cele Srbije lepo druže, što je osobama sa posebnim potrebama u ovom uzrastu jako bitno – istakao je Aleksandar Stanojević, direktor Specijalne olimpijade i dodao da će se najbolji kvalifikovati za reprezentativni tim i učešće na Svetskom prvenstvu koje se dogodine održava u Abu Dabiju.

     

    Danas je na prijemu bila i Valentina Manojlov, jedna od najuspešnijih takmičarki zrenjaninskog kluba „Hendi sport“.

     

    – I ove godine takmičim se u stonom tenisu, nadam se da ću se kvalifikovati za reprezentaciju – kaže Valentina, koja je učestvovala i na prošlom Svetskom prvenstvu u Los Anđelesu.

     

    – Naši takmičari iz „Hendi sporta“ uvek nas obraduju medaljama i tako će biti i ove godine – dodaje Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika. – Dobri smo domaćini i još jednom smo dokazali da umemo da organizujemo velike sportske događaje, istakao je Salapura.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport