• PRIJEM ZA REPREZENTATIVKU SRBIJE SANJU CVRKOTU

    ZRENJANIN – Za Sanju Cvrkotu, reprezentativku Srbije u karateu i osvajačicu bronzane medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u ovoj borilačkoj veštini, u kategoriji seniorki, priređen je svečani prijem kod gradonačelnika Čedomira Janjića.     Prijemu su, pored gradonačelnika, prisustvovali i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJEM ZA REPREZENTATIVKU SRBIJE SANJU CVRKOTU

    ZRENJANIN – Za Sanju Cvrkotu, reprezentativku Srbije u karateu i osvajačicu bronzane medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u ovoj borilačkoj veštini, u kategoriji seniorki, priređen je svečani prijem kod gradonačelnika Čedomira Janjića.

     

     

    Prijemu su, pored gradonačelnika, prisustvovali i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i Sanjin dugogodišnji trener Miloš Erić.

     

    – Prezadovoljna sam ostvarenim na Evropskom prvenstvu, jer sam bronzu osvojila posle pauze od godinu i po dana, koju sam imala zbog povrede kolena. Ostaje žal što nisam ostvarila i bolji rezultat, jer su nijanse odlučivale, ali imala sam zaista teške protivnice. Na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, iduće godine, očekujem još bolji rezultat – najavila je Sanja Cvrkota, inače članica Karate kluba „Zadrugar“ iz Lazareva.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura obećao je da će Grad Zrenjanin i dalje podržavati zrenjaninske sportiste.

     

    – Ostvaren je još jedan uspeh u zenjaninskom sportu. Ovog meseca u naš grad rvač Kristijan Fris je doneo zlato, a Sanja Cvrkota bronzu. Podsećam da je ovo deveta evropska medalja koju je Karate klub „Zadrugar“ iz Lazareva osvojio u poslednjoj deceniji. Oni su primer koliko je bitno da zrenjaninskim sportistima obezbedimo još bolje uslove a podrška grada neće izostati – ocenio je Salapura.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport