• PRIJEM ZA OSVAJAČICE SUPER KUPA SRBIJE U KUGLANJU

    ZRENJANIN – Za članice zrenjaninskog Kuglaškog kluba Kristal, osvajačice Super kupa Srbije, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, priredio je prijem u Plavom salonu Gradske kuće.   Trofejne zrenjaninske sportistkinje upoznale su gradonačelnika sa rezultatima koje klub beleži i takmičarskim izazovima koji ih očekuju uskoro, a Janjić im je uz čestitke poželeo još mnogo uspeha […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJEM ZA OSVAJAČICE SUPER KUPA SRBIJE U KUGLANJU

    ZRENJANIN – Za članice zrenjaninskog Kuglaškog kluba Kristal, osvajačice Super kupa Srbije, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, priredio je prijem u Plavom salonu Gradske kuće.

     

    Trofejne zrenjaninske sportistkinje upoznale su gradonačelnika sa rezultatima koje klub beleži i takmičarskim izazovima koji ih očekuju uskoro, a Janjić im je uz čestitke poželeo još mnogo uspeha u domaćoj i inostranoj konkurenciji.

     

    Trener, ali i igrač Kuglaškog kluba Kristal Marija Kresović, istakla je da su, u dramatičnom nadmetanju, zrenjaninske igračice dale sve od sebe i velikim trudom zaslužile pobednički pehar.

     

    – Ključna utakmica bila je u pretposlednjem kolu, sa direktnim rivalom na njihovom terenu, uz navijačku atmosferu kao na svetskom prvenstvu. Igračice su izdržale taj pritisak, i do kraja iznele pobedu. Sledi naš nastup na Svetskom kupu, koji će se u oktobru mesecu održati u Zagrebu – najavila je Kresović.

     

    Ona je naglasila da su zrenjaninske kuglašice ostvarile izvanredan rezultat, što je veliki uspeh za jedan mali klub, koji se sopstvenim sredstvima nadmeće.

     

    – U klubu je preko 30 članova, imamo i mušku i žensku ekipu, i podmladak. Imamo i osmoro dece u takmičarskom procesu, ali i mladih koji se tek spremaju za takmičenja – kazala je Kresović

     

    Gradonačelnik Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog novih uspeha zrenjaninskih sportista.

     

    – Bila mi je čast da ugostim naše sjajne kuglašice, državne prvakinje. Ovo je značajan rezultat i veliki uspeh iza kojeg stoji veliki trud i rad. Ponosan sam što Zrenjanin ima prvaka države posle ravno pedeset godina, ali i što ima podmlatka koji će nastaviti sa dobrim rezultatima. Grad će im pružiti podršku, a razgovarali smo i o ideji da deca iz osnovnih škola neke od časova fizičkog provedu u prostorijama kuglaškog kluba i upoznaju se sa ovim sportom – rekao je Janjić nakon prijema.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport