• PRIJEM ZA NOVE SUPERLIGAŠE

    Džudo klub Proleter MD ima ambiciozne planove i u ovoj godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić primio je danas članove Džudo kluba Proleter MD, trenere Nikolu Savatovića i Tomislava Kohajma i takmičare Bojana Cvejića, Dušana Sarića i Marka Savina.

    dzudo-proleter

    Džudo klub Proleter MD Zrenjanin ove godine plasirao se u Super ligu Srbije i to je najveći ekipni uspeh. U pojedinačnim takmičenjima pregršt medalja. U ovoj 2016. godini ambiciozni planovi.

    – Što se tiče ekipnog takmičenja, kao novi superligaši želimo da se plasiramo među prvih šest – kaže Tomislav Kohajm, trener u Džudo klubu.

    – Što se tiče mlađih kategorija, očekujemo dobre nastupe na turnirima. U pojedinačnoj kategoriji mnogo očekujemo od Dušana Sarića – ističe Kohajm i dodaje da su u klubu posebno ponosni na to što su džudo sekcije osnovali u Žitištu i Mužlji, a planiraju da sekciju osnuju i u Melencima.

    – Još jedan superligaš iz našeg grada samo potvrđuje da se u sport, kako masovni, tako i takmičarski, mnogo ulaže – izjavio je nakon prijema gradonačelnik Janjić.

    – Čestitam džudistima i očekujemo od njih i ove godine vrhunske rezultate. Za to će imati priliku već na prvom međunarodnom turniru, tradicionalnom osmomartovskom, čiji smo pokrovitelji – naglasio je Janjić i dodao da će grad biti pokrovitelj i turnira u košarci, kvalifikacija u rvanju i još nekih sportskih manifestacija.

    Najmlađe takmičare Džudo kluba već za vikend očekuje turnir u rumunskom gradu Turn Severinu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport