• PRIJATELJSKA UTAKMICA ZAVRŠENA PORAZOM DOMAĆINA (FOTO)

    RK Proleter – RK Kikinda Grindex 27:28 (18:14) – prijateljska utakmica   Novooformljeni tim rukometaša zrenjaninskog Proletera odigrao je drugu kontrolnu utakmicu u toku zimske pauze. Nakon prošlonedeljne pobede u gostima nad Temerinom od dva gola razlike, sinoć je usledio i prvi poraz, ovog puta na domaćem parketu, od Kikinde, rezultatom 27:28.     Posle […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJATELJSKA UTAKMICA ZAVRŠENA PORAZOM DOMAĆINA (FOTO)

    RK Proleter – RK Kikinda Grindex 27:28 (18:14) – prijateljska utakmica

     

    Novooformljeni tim rukometaša zrenjaninskog Proletera odigrao je drugu kontrolnu utakmicu u toku zimske pauze. Nakon prošlonedeljne pobede u gostima nad Temerinom od dva gola razlike, sinoć je usledio i prvi poraz, ovog puta na domaćem parketu, od Kikinde, rezultatom 27:28.

     

    Rukometni klub Proleter (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Posle odlaska troje standardnih prvotimaca Trninića, Tomića i Erića, kao i promene trenera, mnogi su se pribojavali za budućnost rukometa u gradu na Begeju, ali dve kontrolne utakmice koje su za nama, pokazale su da i ovi mladi rukometaši mogu da pariraju svakom protivniku i da budu dostojan rival svima. Od novajlija, treba napomenuti da se u tim vratio prošlogodišnji vođa tima Gorjan Spahić, koji će svojim iskustvom sigurno pomoći ostatku tima u ostvarivanju novih pobeda.

     

    I pored poraza, rukovodstvo Proletera i malobrojna publika koja je došla da isprati ovaj duel u Medisonu, ipak su bili više nego zadovoljni prikazanom igrom Zrenjaninaca.

     

    rk-proleter
    Rukometni klub Kikinda (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Prema planu, naredni rival u kontrolnim utakmicama u toku ove zimske pauze će biti rumunska ekipa Politehnika iz Temišvara, ali tačan termin odigravanja te utakmice biće naknadno objavljen.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport