• Prijateljska utakmica u futsalu, sastaju se Srbija i Azerbejdžan

    Prijateljska utakmica u futsalu, između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana, biće odigrana 15. aprila u Zrenjaninu.   – Ovo je još jedan lep događaj u našem gradu. Prošli put imali smo fantastičnu atmosferu kada je igrana futsal utakmica naše reprezentacije sa reprezentacijom Poljske. Ovog puta očekujemo još veći spektakl. Hvala Fudbalskom savezu koji je prepoznao Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prijateljska utakmica u futsalu, sastaju se Srbija i Azerbejdžan

    Prijateljska utakmica u futsalu, između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana, biće odigrana 15. aprila u Zrenjaninu.

     

    – Ovo je još jedan lep događaj u našem gradu. Prošli put imali smo fantastičnu atmosferu kada je igrana futsal utakmica naše reprezentacije sa reprezentacijom Poljske. Ovog puta očekujemo još veći spektakl. Hvala Fudbalskom savezu koji je prepoznao Zrenjanin kao dobro mesto za organizovanje ovog događaja – istakao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    Kao novinu, on je najavio akciju „Sportom za bolje sutra“. Prihod od prodatih karata ići će u humanitarne svrhe. Ulaznica će biti svega 50 dinara i prodavaće se u ponedeljak, od 9 časova.

     

    U ime organizatora, Milivoje Batinica pozvao je Zrenjanice da masovno isprate ovaj sportski događaj i da kupovinom ulaznice podrže i akciju „Sportom za bolje sutra“.

     

    – Azerbejdžan je po rejtingu peta futsal reprezentacija u svetu, imaju Brazilce a kapiten Borisov je izuzetan igrač. Biće to lepa futsal predstava. Pre utakmice u Zrenjaninu naša reprezentacija će imati dva meča sa Brazilom, što je odličan uvod za meč u našem gradu – naglasio je Batinica.

     

    On je podsetio da su ove utakmice deo priprema za svetsko prvenstvo 2020. godine u Litvaniji.

     

    – U timu su i naši sugrađani Nikola Matijević i Slobodan Rajčević, i to je razlog više za podršku reprezentaciji – reči su Batinice.

     

    Pre utakmice Srbija – Azerbejdžan, u ponedeljak, 15. aprila, od 17 časova, kao uvertira, biće igran meč kadetske reprezentacije Srbije sa kadetskim klubom Brodarac. Meč seniora Srbije i Azerbejdžana je od 19 sati. Utakmica će biti i u direktnom prenosu na sportskom kanalu Arena.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin