• PREMINUO JEDAN OD NAJVEĆIH ATLETSKIH STRUČNJAKA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu je preminuo Sredoje Cigulov, profesor fizičkog vaspitanja i jedan od najznačajnih stručnjaka za razvoj atletskog sporta u našem gradu.     U Atletskom klubu Proleter Cigulov je bio trener od 1964. do 1972. i od 1986. do 1991. godine. U bivšoj Jugoslaviji, Cigulov je pet godina bio savezni trener sprinterima.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMINUO JEDAN OD NAJVEĆIH ATLETSKIH STRUČNJAKA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu je preminuo Sredoje Cigulov, profesor fizičkog vaspitanja i jedan od najznačajnih stručnjaka za razvoj atletskog sporta u našem gradu.

     

    Sredoje Cigulov

     

    U Atletskom klubu Proleter Cigulov je bio trener od 1964. do 1972. i od 1986. do 1991. godine. U bivšoj Jugoslaviji, Cigulov je pet godina bio savezni trener sprinterima.

     

    Zahvaljujući velikom znanju i pregalaštvu, Sredoje Cigulov je stvorio značajna imena zrenjaninske atletike – Tomicu Popetrua, Andriju Đarmatija, Branislava Lalića, a u drugom trenerskom mandatu posvetio se radu sa mlađim kategorijama. Iz tog vremena pamte se odlični rezultati i najsjajnija odličja Mirjane Grujić i Gordana Zjajić.

     

    Sahrana Sredoja Cigulova je danas, u 15 časova, na Temišvarskom groblju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport