• PREMIJERNI NASTUP „BORCA“ I VEĆ ZLATNA MEDALJA

    RUMA – U nedelju, 4. marta, u Sportskom centru u Rumi, održano je Prvenstvo Srbije za pionire i kadete u assaut savateu. Učešće je uzelo 16 klubova sa 114 takmičara.     Na prvenstvu je učestvovalo i novoosnovano sportsko borilačko udruženje „Borac“ iz Zrenjanina.   SBU „Borac“ je na ovom takmičenju predstavljala kadetkinja Stefania Antoniadu, koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMIJERNI NASTUP „BORCA“ I VEĆ ZLATNA MEDALJA

    RUMA – U nedelju, 4. marta, u Sportskom centru u Rumi, održano je Prvenstvo Srbije za pionire i kadete u assaut savateu. Učešće je uzelo 16 klubova sa 114 takmičara.

     

    Prvenstvo Srbije za pionire i kadete u assaut savateu

     

    Na prvenstvu je učestvovalo i novoosnovano sportsko borilačko udruženje „Borac“ iz Zrenjanina.

     

    SBU „Borac“ je na ovom takmičenju predstavljala kadetkinja Stefania Antoniadu, koja je nastupila u kategoriji  kadetkinja plus 70, gde je osvojila zlatnu medalju.

     

    – Ovo je bio prvi nastup SBU „Borac“ koji je registrovan krajem prošle godine. U narednom periodu očekuju nas  domaća i međunarodna takmičenja – istakao je Ajredin Ajeti, jedan od osnivača i trener u SBU „Borac“ iz Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport