• PREMIJERA: Projekcija filma „Žensko lice sporta u Zrenjaninu“

    U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u utorak, 11. decembra, u 18 časova, biće premijerno prikazan film „Žensko lice sporta u Zrenjaninu”.   Autori filma su Stojanka Lekić, pokrajinska poslanica, bivša sportistkinja i dugogodišnja sportska radnica, i Siniša Onjin, kustos istoričar Narodnog muzeja u Zrenjaninu. Produkciju dokumentarnog filma potpisuje Udruženje Pečat, dok je izvršna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMIJERA: Projekcija filma „Žensko lice sporta u Zrenjaninu“

    U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u utorak, 11. decembra, u 18 časova, biće premijerno prikazan film „Žensko lice sporta u Zrenjaninu”.

     

    Autori filma su Stojanka Lekić, pokrajinska poslanica, bivša sportistkinja i dugogodišnja sportska radnica, i Siniša Onjin, kustos istoričar Narodnog muzeja u Zrenjaninu. Produkciju dokumentarnog filma potpisuje Udruženje Pečat, dok je izvršna produkcija poverena „Digital Style“-u. Realizaciju projekta je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

     

    Film je sastavni deo projekta „Žensko lice sporta u Zrenjaninu“, u okviru kojeg je bila i izložba u Velikom salonu Narodnog muzeja u periodu od 1. oktobra do 10. novembra.

     

    „U filmu kroz intervjue 17 zrenjaninskih sportistkinja otkrivamo kakvi su bili njihovi počeci, kako su se radovale pobedama, a kako su podnosile poraze, šta ih je motivisalo, pričali smo sa njima o porodici, ishrani, treninzima, omiljenim medaljama“, kažu autori filma.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport