• PREGRŠT ODLIČJA DŽUDISTIMA PROLETERA MD

    BEOČIN, BEOGRAD – Proteklog vikenda održana su dva međunarodna turnira u džudou – jedan u Beočinu, i na njemu su se takmičili poletarci, mlađi pioniri i stariji pioniri, a drugi, tradicionalni međunarodni memorijalni turnir „Zvonko Osmajlić“ u Beogradu, na kojem su se nadmetali seniori. Na oba turnira su učestvovali i strani takmičari, i to iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREGRŠT ODLIČJA DŽUDISTIMA PROLETERA MD

    BEOČIN, BEOGRAD – Proteklog vikenda održana su dva međunarodna turnira u džudou – jedan u Beočinu, i na njemu su se takmičili poletarci, mlađi pioniri i stariji pioniri, a drugi, tradicionalni međunarodni memorijalni turnir „Zvonko Osmajlić“ u Beogradu, na kojem su se nadmetali seniori.

    Džudisti "Proletera MD" u Beočinu
    Džudisti „Proletera MD“ u Beočinu

    Na oba turnira su učestvovali i strani takmičari, i to iz Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, BiH, Crne Gore, Grčke, kao i domaći takmičari iz cele Srbije.

    Takmičari Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ iz Zrenjanina su u Beočinu zabeležili sledeće rezultate: prva mesta su osvojili Nemanja Ristić, Marko Milutin i Gordana Bošnjak, drugoplasirani su bili Nikolina Trivunović i Relja Momirov, a treća mesta su pripala Vuku Momirovu, Milanu Bulaji i Teodori Papić.

    U Beogradu je nastupao član OJK „Proleter MD“ Boris Nemet u kategoriji do 90kg, i uz tri pobede uspeo je da zauzme treće mesto, što je odličan rezultat.

    Narednog vikenda u Zrenjaninu se održava prvi po redu međunarodni ekipni juniorski turnir pod nazivom „Pobednik Zrenjanina“ i očekuje se dolazak deset ekipa. Takmičenje počinje u 10 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport