• PREGRŠT MEDALJA ZA NAJMLAĐE PLIVAČE

    ZRENJANIN – Plivački klub Proleter je sa 10 najmlađih takmičara učestvovao na takmičenju Prozivka 2017, koje je za vikend održano u Subotici. Na takmičenju je učestvovalo 250 takmičara. Ekipa Proletera je osvojila 11 medalja. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.   Zlatne medalje osvojili su:  Nevena Petraš, Đorđe Čarnić i Marko Krecov. Srebrnim medaljama okitili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREGRŠT MEDALJA ZA NAJMLAĐE PLIVAČE

    ZRENJANIN – Plivački klub Proleter je sa 10 najmlađih takmičara učestvovao na takmičenju Prozivka 2017, koje je za vikend održano u Subotici. Na takmičenju je učestvovalo 250 takmičara. Ekipa Proletera je osvojila 11 medalja. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

     

    plivaci
    Najmlađi plivači kluba “ Proleter „

    Zlatne medalje osvojili su:  Nevena Petraš, Đorđe Čarnić i Marko Krecov. Srebrnim medaljama okitili su se Nevena Petraš u dvema disciplinama i Luka Miladić. Bronzane medalje osvojili su Marko Krecov i Laura Horvat  u dvema disciplinama  i Luka Miladić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport