• Pregršt medalja za mlade džudiste “Proletera”

    U prethodne dve nedelje mladi džudisti “Proleter MD” iz Zrenjanina su imali veoma zapažene nastupe na nekoliko takmičenja.   Prvi nastup imali su stariji poletarci koji su u Stepanovićevu nastupili na prvenstvu Vojvodine.   Milica Radaković je osvojila zlatnu medalju i napravila je najbolji plasman. Srebrne medalje osvojili su Jana Terzin i Nikola Medan a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pregršt medalja za mlade džudiste “Proletera”

    U prethodne dve nedelje mladi džudisti “Proleter MD” iz Zrenjanina su imali veoma zapažene nastupe na nekoliko takmičenja.

     

    Prvi nastup imali su stariji poletarci koji su u Stepanovićevu nastupili na prvenstvu Vojvodine.

     

    Milica Radaković je osvojila zlatnu medalju i napravila je najbolji plasman. Srebrne medalje osvojili su Jana Terzin i Nikola Medan a bronzane Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat.

     

    Istog dana održano je i prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire, takođe u Stepanovićevu i to takmičenje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije koje se održava 22.septembra u Zrenjaninu.

     

    Najbolji rezultat i plasman ostvario je Nemanja Rajković koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma.

     

    Srebro su osvojili Anja Kuručev u kategoriji do 44 kg i Dragan Isakov preko 66 kg, dok su bronze i plasman ostvarili još Nemanja Ristić i Aleksandra Beljuc.

     

    Kadeti, poletarci i mlađi pioniri Ojk „Proleter MD“ nastupali su 15. i 16.septembra na međunarodnim turnirima u Bijeljini,Pančevu i Subotici.

     

    U Bijeljini su kadeti imali odličan nastup i u konkurenciji 650 takmičara osvojili su 4 medalje.Najbolji je bio Dušan Ludoški koji je u kategoriji do 81kg sa 4 pobede osvojio zlato.

     

    Milica Milekić je bila druga do 63kg dok su bronze osvojile Gordana Bošnjak i Nikolina Trivunović.

    U Pančevu su se medaljama okitili: Dante Kondić zlato, Lenka Stojanov srebro, Jana Terzin srebro, Dina Terzin srebro, Andrej Ankić bronza.

     

    U Subotici je održan odličan međunarodni turnir gde su se takmičili Rumuni, Mađari, Hrvati, Bugari i domaćini.Najbolje rezultate su u poletarcima i pionirima napravili: Sava Adamov zlato, Vuk Bengin i Ilija Mikin bronza.

     

    Mlađi kadeti su u veoma jakoj konkurenciji nastupili i osvojili dve medalje i dva peta mesta.Nemanja Kojčić je bio drugi do 66 kg, Petar Nikolin preko 81kg bio je treći dok su Milan Bulaja i Dušan Momirski bili peti.

     

    Narednog vikenda, 22. septembra sa početkom u 11časova, u Kristalnoj dvorani počinje prvenstvo Srbije za pionire rođene 2006. i 2007. godine.

     

    Proleter MD” nastupiće na prvenstvu sa 5 takmičara.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport