• Predstojećeg vikenda Zrenjaninci debituju u Prvoj B ligi

    Predstojećeg vikenda startuje nova sezona u vaterpolo Prvoj B ligi, u kojoj ekipa zrenjaninskog Proletera debituje kao novi član, nakon prošlosezonskih odličnih rezultata i osvajanja vicešampionske titule u Drugoj ligi.   Svoj prvi meč Zrenjaninci će odigrati u subotu, 12. oktobra, u Obrenovcu, protiv ekipe Tenta.   – Ambicije kluba su veoma visoke. Imamo odličan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstojećeg vikenda Zrenjaninci debituju u Prvoj B ligi

    Predstojećeg vikenda startuje nova sezona u vaterpolo Prvoj B ligi, u kojoj ekipa zrenjaninskog Proletera debituje kao novi član, nakon prošlosezonskih odličnih rezultata i osvajanja vicešampionske titule u Drugoj ligi.

     

    Svoj prvi meč Zrenjaninci će odigrati u subotu, 12. oktobra, u Obrenovcu, protiv ekipe Tenta.

     

    – Ambicije kluba su veoma visoke. Imamo odličan igrački kadar, te smatramo da su naši realni ciljevi plasman u Prvu A ligu. To nam je i prioritet u ovoj sezoni – rekao je za portal zrenjaninski.com Srđan Bogaroški, sportski direktor VK Proleter.

     

    Pročitajte još: Novi Bečej domaćin finalnih utakmica Kupa Vojvodine u rukometu

     

    Već naredne srede, Zrenjaninci će biti u prilici da na Gradskom bazenu uživaju u majstorijama naših vaterpolista, jer su za taj dan na programu utakmice 1/16 finala kupa Srbije. Vaterpolisti Proletera će u okviru tog takmičenja na svom plivalištu dočekari ekipu VK Banjica iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport