• PREDOLIMPIJSKI TURNIR U RVANJU

    Očekuje se 1.500 gostiju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu će od 14. do 18. aprila biti održan prvi kvalifikacioni predolimpijski turnir u rvanju.

    rvanje

    – Očekujemo učešće 700 boraca iz 30 evropskih zemalja – kaže za portal „Zrenjaninski“ Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije. – Konkurencija će biti izuzetno jaka, ali mi očekujemo osvajanje jedne norme i još jednog rvača koji će se pridružiti Davoru Štefaneku u Rio de Žaneiru.

    Zrenjanin je poznat po dobroj organizaciji velikih takmičenja.

    – Ovo je dobra prilika za promociju grada i njegovih potencijala. Sigurno je da će najmanje 1.500 gostiju boraviti u našem gradu nedelju dana, pa je pred svima nama veliki zadatak da ih ne samo dobro dočekamo, nego i da pokažemo kulturne, turističke, gastronomske i sve ostale lepote grada. Zato pripreme za organizaciju turnira već uveliko teku – navodi Trajković.

    rvanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Cestitam nasem slavnom Zrenjaninu na organizaciji olimpijskih kvalifikacija u rvanju.Zelim da pozdravim sve svoje prijatelje u Zrenjaninu a posebno rvace vice -sampiona Evrope u rvanju grcko-rimskim stilom slavni Proleter i zelim vam sve najbolje.

    2. Cestitam nasem slavnom Zrenjaninu na organizaciji olimpijskih kvalifikacija u rvanju.Zelim da pozdravim sve svoje prijatelje u Zrenjaninu a posebno rvace vice -sampiona Evrope u rvanju grcko-rimskim stilom slavni Proleter i zelim vam sve najbolje.

    3. Sve najbolje slavom Zrenjaninu u organizaciji rvackih kvalifikacija za Olimpijske igre 2016.Primite puno toplih pozdrava od skole rvanja grcko -rimskim stilom iz Zapadne Australije.

    4. Sve najbolje slavom Zrenjaninu u organizaciji rvackih kvalifikacija za Olimpijske igre 2016.Primite puno toplih pozdrava od skole rvanja grcko -rimskim stilom iz Zapadne Australije.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport