• Prednost domaćina sa poluvremena ostala nedostižna za Proleter

    KK Kolubara LA 2003 – KK Proleter Naftagas 90 : 88 (22:21, 32:17, 17:26, 19:24)   Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa zabeležili su još jedan poraz na gostovanjima, ovog puta u Lazarevcu, u duelu sa Kolubarom, u okviru 24. kola Druge muške lige.   Presudnu rezultatsku razliku domaći košarkaši napravili su već u prve dve četvrtine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prednost domaćina sa poluvremena ostala nedostižna za Proleter

    KK Kolubara LA 2003KK Proleter Naftagas 90 : 88 (22:21, 32:17, 17:26, 19:24)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proleter Naftagasa zabeležili su još jedan poraz na gostovanjima, ovog puta u Lazarevcu, u duelu sa Kolubarom, u okviru 24. kola Druge muške lige.

     

    Presudnu rezultatsku razliku domaći košarkaši napravili su već u prve dve četvrtine meča, pogotovo u drugoj, u kojoj su raspucani Lazarevčani došli do +16, a sa tom prednošću su i otišli na odmor.

     

    Mada je četa Zorana Bajina mnogo bolje odigrala drugu deonicu meča, ispostavilo se da je prednost domaće ekipe sa poluvremena ostala nedostižna. Tako da su, iako su crveno – beli iz grada na obali Begeja praktično dostigli razliku sa poluvremena, bodovi ipak ostali u Lazarevcu.

     

    Proleter Naftagasa
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Slobodan Lalić, sa 27 ubačenih koševa, dok su ga u stopu pratili Atanacković, sa postignutih 19, i Nikola Šućov, sa 16 poena.

     

    U narednom kolu, koje je na programu 14. aprila, u poslednjem ovosezonskom nastupu pred domaćom publikom, košarkaši Proletera dočekuju Akademik iz Srbobrana.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport