• POZNATI SVI POLUFINALISTI TURNIRA „IGRAJMO ZA 16“ (FOTO)

    ZRENJANIN – U polufinalu memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu igraće JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Vatrogasna brigada. U drugom polufinalu snage će odmeriti studenti – Tehnički fakultet Zrenjanin i Fakultet za menadžment.     Ovo je odlučeno žrebom nakon završetka drugog dana turnira.   Zbog zauzetosti Kristalne dvorane, ranije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POZNATI SVI POLUFINALISTI TURNIRA „IGRAJMO ZA 16“ (FOTO)

    ZRENJANIN – U polufinalu memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu igraće JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Vatrogasna brigada. U drugom polufinalu snage će odmeriti studenti – Tehnički fakultet Zrenjanin i Fakultet za menadžment.

     

    turnir Igrajmo za 16
    JKP „Vodovod i kanalizacija“ – JKP „Čistoća i zelenilo“

     

    Ovo je odlučeno žrebom nakon završetka drugog dana turnira.

     

    Zbog zauzetosti Kristalne dvorane, ranije najavljeni termin polufinala je promenjen, i te utakmice će se igrati u ponedeljak, 12. marta, s početkom u 10 časova. Iz istog razloga će termin finala biti određen nakon što se odigra polufinale.

     

    Igrajmo za 16
    Tehnički fakultet – Koveris

     

    Neizvesno je bilo u obe preostale četvrtfinalne utakmice. JKP „Vodovod i kanalizacija“ je savladalo JKP „Čistoća i zelenilo“ tek nakon izvođenja penala (4:3). U regularnom toku je meč završen 2:2. Istakao se kod pobednika Marko Srdić, koji je uz dva gola iz igre bio strelac u penal seriji. Kod „Čistoće“ je Ivan Vukoje bio najpre junak, jer je trideset sekundi pre kraja izjednačio, ali potom nije iskoristio penal.

     

    JKP "Čistoća i zelenilo"
    JKP „Čistoća i zelenilo“

     

    Ekipa kompanije „Koveris“, za koju igraju iskusni Vladimir Gal i Dušan Bašić, imala je kapitalno vođstvo u drugom poluvremenu od 3:1, ali su fudbaleri ekipe Tehničkog fakulteta, predvođeni Dušanom Furtulom i Nenadom Kulićem, imali više snage za finiš i preokrenuli rezultat na 4:3. Ovo je studentima treći nastup na memorijalu, a prvi put su prošli u polufinale.

     

    JKP "Vodovod i kanalizacija"
    JKP „Vodovod i kanalizacija“

     

    Koveris
    Koveris

     

    Tehnički fakultet
    Tehnički fakultet

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport