• Potpisani ugovori sa sportskim klubovima

    Novac dobilo 17 kolektiva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI BEČEJ – Predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović potpisao je sa predstavnicima sportskih klubova ugovore o finansiranju. Sredstva su klubovima dodeljena u 2015. godini po konkursu lokalne samouprave. Od 24 sportska kolektiva, koliko ih ukupno funkcioniše na području novobečejske opštine, 17 je ostvarilo prava za dobijanje novca po ovom konkursu.

    Predsednik ovdašnjeg Sportskog saveza Siniša Trajkov veli da je obaveza klubova da u narednom periodu opravdaju sva dobijena sredstva, kako bi i ubuduće mogli da učestvuju na konkursima.

    Opština će do 30. juna usvojiti pravilnik o kategorizaciji klubova na osnovu kojeg će se podeliti sredstva za redovno funkcionisanje sportskih kolektiva za narednu godinu. Finansiranje posebnih programa biće po pravilniku po kojem su i sada dodeljena sredstva i po kojem je raspisan poslednji konkurs.

    Načelnica Opštinske uprave Novi Bečej Tamara Ivanišević kaže da je u svim ovim slučajevima bitno da se u potpunosti sprovede zakonska procedura i da dodeljena sredstva budu potrošena namenski.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport