• Potisje na vrhu tabele, Aleksandar Stanković prvi strelac

    Potisje iz Knićanina na vrhu je tabele A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a igrač ovog kluba Aleksandar Stanković je prvi strelac, nakon završenog jesenjeg dela sezone.   Fudbaleri iz Knićanina ove jeseni zabeležili su 11 pobeda i samo jedan remi, u trećem kolu u Boki 3:3. Posle prvog dela Potisje ima realne izglede da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potisje na vrhu tabele, Aleksandar Stanković prvi strelac

    Potisje iz Knićanina na vrhu je tabele A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a igrač ovog kluba Aleksandar Stanković je prvi strelac, nakon završenog jesenjeg dela sezone.

     

    Fudbaleri iz Knićanina ove jeseni zabeležili su 11 pobeda i samo jedan remi, u trećem kolu u Boki 3:3. Posle prvog dela Potisje ima realne izglede da se vrati u Područnu ligu gde je poslednji put bilo 2014. godine.

     

    U odnosu na prošlu sezonu velike pomake u radu i organizaciji pokazali su Tamiš, MSK i ASK. Klubovi iz Farkaždina i Mihajlova nikada u istoriji nisu ovako dobro stajali u takmičenjima. ASK je sadašnji nivo poslednji put imao pre 36 godina. Sa njima u konkurenciji za drugo i treće mesto u prolećnom delu ostaju OFK Klek i OFK Stajićevo.

     

    Poredak: Potisje 34, Tamiš 27, MSK 24, OFK Klek 24, ASK 22, OFK Stajićevo 20, Bilećanin 15, Zadrugar 14, Naftagas (B) 13, Jedinstvo 2014 11, ŽFK Banat Bagljaš 9, OFK Gradnulica 7, Mladost (BB) 4 boda.

     

    Lista strelaca: 19 golova – Aleksandar Stanković (Potisje), 18 – Slobodan Novković (Tamiš), 16 – Gabrijel Isak (MSK), 11 – Janko Ponjičan (Mladost), 10 – Nenad Savić (OFK Stajićevo), Siniša Fodor (Naftagas, E), Jovan Birmanac (ASK)…

     

    Fer plej: MSK 18 kaznenih poena, OFK Stajićevo 20, Potisje 21…

     

    Prvenstvo se nastavlja 10. marta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport