• Posle stavljanja tačke na plivačku karijeru, Lenđer doneo još jednu važnu odluku

    Nakon odluke da stavi tačku na plivačku karijeru, član Plivačkog kluba Proleter, reprezentativac Srbije i jedan od naših najboljih plivača Ivan Lenđer odlučio je da napusti Zrenjanin.   – Već 24. avgusta putujem u Dubai. Tamo ću raditi kao trener sa decom u akademiji kod Krisa Tajdija. Odlazim na poznat teren jer sam tamo već […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posle stavljanja tačke na plivačku karijeru, Lenđer doneo još jednu važnu odluku

    Nakon odluke da stavi tačku na plivačku karijeru, član Plivačkog kluba Proleter, reprezentativac Srbije i jedan od naših najboljih plivača Ivan Lenđer odlučio je da napusti Zrenjanin.

     

    – Već 24. avgusta putujem u Dubai. Tamo ću raditi kao trener sa decom u akademiji kod Krisa Tajdija. Odlazim na poznat teren jer sam tamo već bio skoro dve godine. Tada sam bio rastrzan između mojih treninga i rada sa decom, sada će biti mnogo lakše. Brzo ću se prilagoditi – izjavio je Ivan.

     

    Žao mu je što napušta Proleter, koji je dostojno predstavljao svih ovih godina, kao i odličnu generaciju pionira ovog kluba, s kojom je radio kao trener poslednjih godinu dana.

     

    – Žao mi je što ih ostavljam, ali moram da mislim na svoju egzistenciju. Jednostavno, ne vidim sebe u ovoj sredini trenutno. Uslovi za rad sa decom, sistem praćenja, finansije, sve su to problemi sa kojima je veoma teško da se bori. Najgore je što ne vidim da će se to uskoro promeniti – rekao je Lenđer, koji se trenutno odmara pre odlaska u Dubai.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport