• PORAZ ZRENJANINACA NA GOSTOVANJU U ARILJU

    KK Klik (Arilje) – KK Proleter Naftagas 75:71  (10:13, 25:12, 13:27, 27:19)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera gostovali su u subotu, 3. marta, u Arilju, ekipi Klika, u okviru 20. kola Druge muške košarkaške lige.     Na žalost, izabranici Zorana Bajina zabeležili su deveti ovosezonski poraz, koji ih sada i definitivno izbacuje iz trke za plasman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORAZ ZRENJANINACA NA GOSTOVANJU U ARILJU

    KK Klik (Arilje) – KK Proleter Naftagas 75:71  (10:13, 25:12, 13:27, 27:19)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera gostovali su u subotu, 3. marta, u Arilju, ekipi Klika, u okviru 20. kola Druge muške košarkaške lige.

     

    košarka proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na žalost, izabranici Zorana Bajina zabeležili su deveti ovosezonski poraz, koji ih sada i definitivno izbacuje iz trke za plasman u Prvu ligu. Iako su na poluvremenu gubili sa deset koševa razlike, „naftaši“ su odigrali fantastičnu treću deonicu i u potpunosti preokrenuli rezultat. Međutim, poslednja četvrtina ponovo pripada domaćoj ekipi, što je rezultovalo da bodovi ipak ostanu u Arilju.

     

     KK Proleter Naftagas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji među zrenjaninskim crveno-belima bio je Petar Lambić, sa 23 koša, dok su dvocifreni takođe bili i Lalić sa 16, Burić sa 14 i Atanacković sa 10 ubačenih poena.

     

     KK Proleter Naftagas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 21. kolu, u subotu, 10. marta, u Kristalnoj dvorani ekipa Proleter Naftagasa dočekuje pretposlednju ekipu na tabeli, niški KK Konstantin.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport