• Poraz rukometašica “Proletera” na gostovanju u Adi

    Podmlađena i oslabljena ekipa zrenjaninskog “Proletera”, zbog napuštanja kluba doskorašnjih prvotimki i nosilaca igre, sestara Tamare i Marijane Savković, ubedljivo je poražena na gostovanju u Adi, u derbiju začelja od ekipe Halas Jožef, rezultatom 27:15, poluvreme 15:7.   Domaće rukometašice su bolje počele meč, te su već u desetom minutu imale ogromnih pet golova prednosti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poraz rukometašica “Proletera” na gostovanju u Adi

    Podmlađena i oslabljena ekipa zrenjaninskog “Proletera”, zbog napuštanja kluba doskorašnjih prvotimki i nosilaca igre, sestara Tamare i Marijane Savković, ubedljivo je poražena na gostovanju u Adi, u derbiju začelja od ekipe Halas Jožef, rezultatom 27:15, poluvreme 15:7.

     

    Domaće rukometašice su bolje počele meč, te su već u desetom minutu imale ogromnih pet golova prednosti na svom kontu. Zrenjaninke ni u nastavku prvog poluvremena nisu mogle da nametnu svoj ritam, te se razlika iz minuta u minut lagano povećavala, pa se na desetominutni odmor otišlo sa osam golova prednosti u korist domaće ekipe.

     

    Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nada da će doći do preokreta postojala je u prvih deset minuta drugog poluvremena, kada su izabranice Dragana Lazarova uspele da smanje prednost Ađanki na šest golova razlike, ali to je bilo sve od zrenjaninskih crveno-belih. Domaće rukometašice ponovo preuzimaju igru u svoje ruke, a prednost se do kraja meča samo povećavala, sve do krajnjeg rezultata 27:15.

     

    Najefikasnije u ekipi “Proletera”  bile su Maja Vasić i Vanja Đulinac sa po tri postignuta gola.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport