• PORAZ RADNIČKOG U BEOČINU

    BEOČIN– Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su, u okviru 5. kola Srpske lige – grupa Vojvodina gostovali ekipi Cementa iz Beočina.     Domaća ekipa je od samog starta utakmice počela sa izrazito napadačkom igrom, i nakon nekoliko propuštenih šansi, već u 21. minutu došli u vođstvo od 1:0 golom Tepića. Međutim, nakon samo tri minuta, autogolom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORAZ RADNIČKOG U BEOČINU

    BEOČIN– Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su, u okviru 5. kola Srpske lige – grupa Vojvodina gostovali ekipi Cementa iz Beočina.

     

    poraz radničkog
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Domaća ekipa je od samog starta utakmice počela sa izrazito napadačkom igrom, i nakon nekoliko propuštenih šansi, već u 21. minutu došli u vođstvo od 1:0 golom Tepića. Međutim, nakon samo tri minuta, autogolom Bajića,rezultat se poravnava.

     

    Ipak, nekoliko minuta pred poslednji sudijski zvižduk u prvom poluvremenu, Gajić, nakon lepog i preciznog šuta, ipak odvodi igrače Cementa na odmor sa prednošću od 2:1.

     

    I u drugom poluvremenu, Beočinci su nadmoćnija ekipa, što dokazuju postizanjem još jednog gola u 84. minutu, a u strelce se upisuje Mitrović, i na taj način stavlja tačku na ovu utakmicu, sa konačnih 3:1.
    Nakon 5. kola, ekipa zrenjaninskog Radničkog se nalazi na 10. mestu na tabeli, sa osvojenih 6 bodova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport