• PORAZ RADNIČKOG IAKO JE PRUŽIO SNAŽAN OTPOR

    OFK Bečej – FK Radnički (Zrenjanin) 2 : 0 (poluvreme 1 : 0)   Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina su u okviru 7. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, gostovali lideru na tabeli, ekipi OFK Bečej 1918.     Na bečejskom stadionu kraj Tise, pred nešto više od 300 gledalaca, crveno – crni sa Skrobare su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORAZ RADNIČKOG IAKO JE PRUŽIO SNAŽAN OTPOR

    OFK Bečej – FK Radnički (Zrenjanin) 2 : 0 (poluvreme 1 : 0)

     

    Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina su u okviru 7. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, gostovali lideru na tabeli, ekipi OFK Bečej 1918.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na bečejskom stadionu kraj Tise, pred nešto više od 300 gledalaca, crveno – crni sa Skrobare su pružili snažan otpor domaćinu. To se i očekivalo, jer se znalo da će Zrenjaninci igrati rasterećeno, što je i sam trener Kandić najavio prethodnog vikenda u razgovoru sa novinarom našeg portala, rekavši da oni nisu imali šta da izgube u ovom duelu.

     

    Bečejci su poveli u 31. minutu, veoma atraktivnim golom mladog Koste Aleksića, koji je svojim šutem sa distance poslao loptu u levi gornji ugao nemoćnog Radovića.

     

    Na drugi gol se čekalo do 53. minuta, kada je nakon slobodnog udarca iskosa sa leve strane, poluvisoku loptu glavom zahvatio Marjan Cvetković, i prosledio je u mrežu Zrenjaninaca, za, ispostavilo se konačnih 2:0.

     

    Gosti su pripretili u 46. minutu preko Radosavljevića, kao i preko Milivojeva u 65. minutu, ali je golman Bečeja Markov oba puta bio na mestu.

     

    poraz radničkog
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon sedam odigranih kola, zrenjaninski Radnički se nalazi na 10. mestu na tabeli, sa osvojenih 9 bodova, i skorom od 3 pobede i 4 poraza.

     

    U sledećem kolu, 7. oktobra, ekipa Radničkog dočekuje Dinamo iz Pančeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport