• PORAZ: Nije se moglo protiv iskusne ekipe Mačve

    ORK Mačva (Bogatić) – RK Proleter 25:22 (poluvreme 14:9)   Četvrti ovosezonski poraz rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su na gostovanju protiv iskusne ekipe Mačve iz Bogatića.   Naime, nakon tronedeljne pauze, u okviru 16. kola Super B rukometne lige Srbije, u hali šabačke gimnazije, pred oko 200 gledalaca, oslabljena ekipa Zrenjaninaca, zbog odsustva Alekse Gaćinovića, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORAZ: Nije se moglo protiv iskusne ekipe Mačve

    ORK Mačva (Bogatić) – RK Proleter 25:22 (poluvreme 14:9)

     

    Četvrti ovosezonski poraz rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su na gostovanju protiv iskusne ekipe Mačve iz Bogatića.

     

    Naime, nakon tronedeljne pauze, u okviru 16. kola Super B rukometne lige Srbije, u hali šabačke gimnazije, pred oko 200 gledalaca, oslabljena ekipa Zrenjaninaca, zbog odsustva Alekse Gaćinovića, ipak nije uspela da se dostojno suprotstavi Mačvanima.

     

    Rezultatski egal viđen je samo u prvih 5 minuta, nakon čega je domaća ekipa preuzela inicijativu i u naredna 22 minuta napravila seriju od 11:5, koja je, ispostavilo se, i bila presudna da bodovi ostanu u mačvanskom okrugu.

     

    RK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Igrači Proletera su u drugom poluvremenu, u nekoliko navrata, uspevali da se približe na samo dva gola zaostatka, ali više od toga se definitivno u ovom meču nije moglo.

     

    Najefikasniji u redovima izabranika Zoltana Ivanice bio je Bojan Paun, sa postignutih 7 pogodaka.

     

    Nakon ovog kola, Proleter zauzima treću poziciju na tabeli, sa osvojenih 20 bodova, a u narednom kolu, u Kristalnoj dvorani, crveno-beli će dočekati stare znance i velike rivale, ekipu Vrbas Petrola.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport