• PONOVO REMI: Radnički osvojio bod na gostovanju u Vršcu

    OFK Vršac – FK Radnički (Zrenjanin) 2:2 (poluvreme 1:2)   Fudbaleri FK Radnički zabeležili su novi, dvanaesti ovosezonski remi, odigravši 2:2 na gostovanju u Vršcu, u okviru 25. kola Srpske lige grupa Vojvodina.   Poveli su domaći nakon penala, a siguran egzekutor sa bele tačke bio je Balan. Usledio je zatim potpuni preokret u prvom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONOVO REMI: Radnički osvojio bod na gostovanju u Vršcu

    OFK Vršac – FK Radnički (Zrenjanin) 2:2 (poluvreme 1:2)

     

    Fudbaleri FK Radnički zabeležili su novi, dvanaesti ovosezonski remi, odigravši 2:2 na gostovanju u Vršcu, u okviru 25. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

     

    Poveli su domaći nakon penala, a siguran egzekutor sa bele tačke bio je Balan. Usledio je zatim potpuni preokret u prvom poluvremenu. Golovima Miloša Savanovića u 30. i 35. minutu izabranici Predraga Kandića odlaze na odmor sa prednošću od 2:1.

     

    Iako su i drugo poluvreme odigrali veoma dobro, fudbaleri Radničkog ipak nisu uspeli da u Zrenjanin donesu ceo plen. Pomalo zaslugama i sumnjivim odlukama sudijske trojke Dimitrijević, Radić i Bosin, domaći ipak uspevaju da izjednače preko Lazara Markovića u 83. minutu na 2:2 što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat susreta.

     

    Nakon ovog kola, zrenjaninski crveno – crni zadržali su šesto mesto na tabeli sa ukupno sakupljena 33 boda. U narednom, 26. kolu, Radnički je slobodan, dok će u 27. kolu, narednog vikenda, Zrenjaninci gostovati ekipi Mladosti iz Bačkog Jarka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin