• Ponovo „iks“ kraj Skrobare, susret prošao bez golova (Foto)

    FK Radnički – FK Dinamo 1945 (Pančevo) 0:0   Ponovo X kraj Skrobare, što bi se u kladioničarskom žargonu reklo, viđen je u okviru 12. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, na meču u kojem je domaći Radnički dočekao veoma kvalitetnu ekipu pančevačkog Dinama.   Od samog starta utakmice gosti su uspostavili terensku inicijativu, propustivši […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponovo „iks“ kraj Skrobare, susret prošao bez golova (Foto)

    FK Radnički – FK Dinamo 1945 (Pančevo) 0:0

     

    Ponovo X kraj Skrobare, što bi se u kladioničarskom žargonu reklo, viđen je u okviru 12. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, na meču u kojem je domaći Radnički dočekao veoma kvalitetnu ekipu pančevačkog Dinama.

     

    Od samog starta utakmice gosti su uspostavili terensku inicijativu, propustivši u prvih osam minuta dve kolosalne šanse za postizanje gola.

     

    Nakon toga, izabranici Peđe Kandića su uspeli da konsoliduju svoje redove, te su i oni u ostatku meča dolazili do gol šansi, ali su do samog kraja meča mreže na obe strane ostale netaknute.

     

    Nakon ovog kola, Radnički je zadržao poziciju pet na tabeli, sa sada ukupno upisanih 20 bodova, a u narednom kolu, u subotu, 27. oktobra, očekuje ga gostovanje fenjerašu, ekipi Radničkog iz Nove Pazove, koja u dosadašnjem delu prvenstva još uvek nije osetila slast pobede.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport