• Pomovisan prvi spot najboljih zrenjaninskih sportista

    Prvi od nekoliko promotivnih spotova najboljih zrenjaninskih sportista, po izboru Sportskog saveza grada, predstavljen je danas u Multimedijalnoj sali gradske kuće.   Spot je predstavljen u sklopu obeležavanja 10. maja, Međunarodnog dana fizičke aktivnosti,   – Ideja nam je na ovaj način, kroz spotove, ispromovišemo naše najbolje sportiste po izboru Sportskog saveza grada za 2018. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pomovisan prvi spot najboljih zrenjaninskih sportista

    Prvi od nekoliko promotivnih spotova najboljih zrenjaninskih sportista, po izboru Sportskog saveza grada, predstavljen je danas u Multimedijalnoj sali gradske kuće.

     

    Spot je predstavljen u sklopu obeležavanja 10. maja, Međunarodnog dana fizičke aktivnosti,

     

    – Ideja nam je na ovaj način, kroz spotove, ispromovišemo naše najbolje sportiste po izboru Sportskog saveza grada za 2018. Izabrali smo da promociju uradimo na današnji dan kako bismo skrenuli pažnju na sve veće probleme sa kojima se čovečanstvo suočava zbog fizičke neaktivnosti. Mladi sportisti najbolji su primer i zdravog načina života i zdrave ishrane i svega što je zdravo i lepo. Mladi sportisti naš su ponos, ponos svojih roditelja, škola, trenera, klubova; i ovo je naš mali znak zahvalnosti što te prave vrednosti šire i što dostojno predstavljaju naš grad; istakao je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

     

    Medijima se obratila i Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina i istakla da Grad i Sportski savez mnogo ulažu u sport a da  sportisti ta ulaganja i podršku vraćaju na najlepši mogući način, uspesima na domaćim i stranim takmičenjima.

     

    Na podršci, u ime sportista, zahvalila se Marina Đekić, kik bokserka, članica Kluba borilačkih sportova “Petrovgrad”.

     

    Promotivni spot može se pogledati na sajtu Sportskog saveza i na sajtu Grada. Nastao je u produkciji “Digital Style”.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport