• POMALO NEOČEKIVAN I UBEDLJIV PORAZ FUDBALERA RADNIČKOG

    FK ŽELEZNIČAR (Pančevo) – FK RADNIČKI (Zrenjanin) 4:1   Spuštena je zavesa na jesenji deo fudbalskog šampionata za sezonu 2017/18. u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.     Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su u poslednjem jesenjem kolu gostovali u Pančevu ekipi Železničara i zabeležili pomalo neočekivan ubedljiv poraz od 4:1. Nakon 15 odigranih kola, izabranici Predraga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POMALO NEOČEKIVAN I UBEDLJIV PORAZ FUDBALERA RADNIČKOG

    FK ŽELEZNIČAR (Pančevo) – FK RADNIČKI (Zrenjanin) 4:1

     

    Spuštena je zavesa na jesenji deo fudbalskog šampionata za sezonu 2017/18. u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su u poslednjem jesenjem kolu gostovali u Pančevu ekipi Železničara i zabeležili pomalo neočekivan ubedljiv poraz od 4:1. Nakon 15 odigranih kola, izabranici Predraga Kandića se nalaze na sedmom mestu na tabeli, sa osvojena 24 boda, sa ostvarenim skorom od 8 pobeda i 7 poraza, i gol razlikom +1, odnosno 23 postignuta i 22 primljena gola.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Kao što nam je trener Zrenjaninaca napomenuo proteklog vikenda, neki prvobitan cilj za jesenji deo šampionata je ostvaren. Mladi igrači, koji su tokom cele polusezone nosili igru Radničkog su napredovali iz utakmice u utakmicu, i samim tim svi u klubu moraju biti zadovoljni i njihovim prikazanim igrama, a i samim mestom na tabeli, koje zrenjaninski crveno-crni zauzimaju nakon 15 odigranih kola.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport