Sport

POKLONI ZA NAJBOLjE ČLANOVE BEČKEREKA

Druženje nazvano “Dan bejzbola Zrenjanin – sezona 2015”, u organizaciji Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, održano je u subotu, 13. februara, u sali Mesne zajednice “Žarko Zrenjanin”, i okupilo je članove i upravu kluba, kao i roditelje i rodbinu. U prvom delu programa prisutnima su se obratili trener Vladimir Bursać i predsednik kluba Igor Marton.

bejzbol

Nakon toga je Bursać podsetio na uspehe seniroske, kadetske i pionirske ekipe kluba u sezoni 2015. godine.

Kadetski i pionirski članovi kluba Ivan Besedeš, Marko Marjanović, Miloš Đukić, Ivan Milin, Danijel Grubić, Andrej Subu, Nikola Dragojlov i Uroš Bursać su kao članovi kadetske i pionirske reprezentacije Srbije u bejzbolu u toku 2015. godine osvojili tri turnira u zemlji i inostranstvu.

Kadetski reprezentativci Marjanović, Đukić i Milin su bili i deo tima koji je uspešno organizovao i predstavio Srbiju na Kvalifikacionom turniru za prvenstvo Evrope jula u Beogradu.

Druženje je završeno podelom prigodnih poklona najboljim pojedincima iz kadetske i pionirske ekipe u 2015. godini. Kod kadeta najbolji odbrambeni igrač je Ivan Besedeš, najbolji udarač Miloš Đukić, igrač koji je najviše napredovao Ivan Milin, a najkorisniji igrač ekipe Marko Marjanović.

Kod pionira najbolji odbrambeni igrač je Nikola Dragojlov, najbolji udarač Andrej Subu, igrač koji je najviše napredovao Marko Đurić, a najkorisniji igrač ekipe Danijel Grubić.

bejzbol

Ovom prilikom je istaknuta veoma dobra saradnja sa Fudbalskim klubom Banat – Bagljaš, na čijem se stadionu kod Bolnice održavaju treninzi u periodu od aprila do novembra, zatim sa Osnovnom školom “Petar Petrović Njegoš”, gde se u fiskulturnoj sali treninzi održavaju tokom zimskog perioda, i sa FK Gradnulica, na čijem terenu se organizuju letnje utakmice i turniri.

Podeli članak
sinovoz
FAM