• POKLONI ZA NAJBOLjE ČLANOVE BEČKEREKA

    Druženje u organizaciji Bejzbol i softbol kluba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Druženje nazvano „Dan bejzbola Zrenjanin – sezona 2015“, u organizaciji Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, održano je u subotu, 13. februara, u sali Mesne zajednice „Žarko Zrenjanin“, i okupilo je članove i upravu kluba, kao i roditelje i rodbinu. U prvom delu programa prisutnima su se obratili trener Vladimir Bursać i predsednik kluba Igor Marton.

    bejzbol

    Nakon toga je Bursać podsetio na uspehe seniroske, kadetske i pionirske ekipe kluba u sezoni 2015. godine.

    Kadetski i pionirski članovi kluba Ivan Besedeš, Marko Marjanović, Miloš Đukić, Ivan Milin, Danijel Grubić, Andrej Subu, Nikola Dragojlov i Uroš Bursać su kao članovi kadetske i pionirske reprezentacije Srbije u bejzbolu u toku 2015. godine osvojili tri turnira u zemlji i inostranstvu.

    Kadetski reprezentativci Marjanović, Đukić i Milin su bili i deo tima koji je uspešno organizovao i predstavio Srbiju na Kvalifikacionom turniru za prvenstvo Evrope jula u Beogradu.

    Druženje je završeno podelom prigodnih poklona najboljim pojedincima iz kadetske i pionirske ekipe u 2015. godini. Kod kadeta najbolji odbrambeni igrač je Ivan Besedeš, najbolji udarač Miloš Đukić, igrač koji je najviše napredovao Ivan Milin, a najkorisniji igrač ekipe Marko Marjanović.

    Kod pionira najbolji odbrambeni igrač je Nikola Dragojlov, najbolji udarač Andrej Subu, igrač koji je najviše napredovao Marko Đurić, a najkorisniji igrač ekipe Danijel Grubić.

    bejzbol

    Ovom prilikom je istaknuta veoma dobra saradnja sa Fudbalskim klubom Banat – Bagljaš, na čijem se stadionu kod Bolnice održavaju treninzi u periodu od aprila do novembra, zatim sa Osnovnom školom „Petar Petrović Njegoš“, gde se u fiskulturnoj sali treninzi održavaju tokom zimskog perioda, i sa FK Gradnulica, na čijem terenu se organizuju letnje utakmice i turniri.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport