• POČINJU PRIPREME RUKOMETAŠA PROLETERA

    Prvenstvo se nastavlja 5. i 6. marta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Rukometaši Proletera danas u 16 časova počinju pripreme za drugi deo prvenstva Super B lige Srbije. Jesenji deo prvenstva „proleterovci“ su završili na 9. mestu sa osvojenih 10 bodova iz 11 utakmica.

    proleter šamot rukomet

    – Nismo prezadovoljni, ali šta je tu je – kaže Momir Rnić, direktor kluba. – Počinjemo pripreme, svi smo na broju i glavni cilj nam je opstanak u Super B ligi. Mi smo mlada ekipa i ova sezona za igrače će biti jedno veliko iskustvo. Ukoliko obezbedimo opstanak verujem da će dogodine biti bolje.

    Lazar Kukić, golgeter Proletera, našao se u prvih deset najboljih strelaca u prvom delu prvenstva sa 63 postignuta gola. Kukić je i među prvih deset penaldžija – od 19 šutiranih sedmeraca mrežu je zatresao 14 puta, što je 73,60 odsto uspešnosti.

    Prema zanimljivoj statistici prvog dela prvenstva, koju je uradio Sreten Pajić, Proleter je imao najmanje publike od svih ekipa – u proseku 181 gledaoca po utakmici.

    Inače, prvenstvo se nastavlja za vikend 5. i 6. marta, a rukometaši Proletera igraju protiv Kolubare.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport