• Počinje sa radom škola za fudbalske sudije, obuka je potpuno besplatna

    U sklopu svojih redovnih godišnjih aktivnosti koje se odnose na popunjavanje i povećanje stručnog kadra, Stručna strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i ove godine organizuje školu za fudbalske sudije.   Do početka prolećnog dela sezone svi polaznici koji uspešno prođu obuku imaće priliku da izađu na polaganje praktičnog i teorijskog dela ispita, nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počinje sa radom škola za fudbalske sudije, obuka je potpuno besplatna

    U sklopu svojih redovnih godišnjih aktivnosti koje se odnose na popunjavanje i povećanje stručnog kadra, Stručna strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i ove godine organizuje školu za fudbalske sudije.

     

    Do početka prolećnog dela sezone svi polaznici koji uspešno prođu obuku imaće priliku da izađu na polaganje praktičnog i teorijskog dela ispita, nakon čega će dobiti zvanje fudbalski sudija pripravnik, a po polaganju prvog redovnog seminara i suđenje 10 utakmica biće prevedeni u zvanje fudbalski sudija 3. kategorije.

     

    Mnogima se ovaj poziv čini stran i suviše dalek, ali velika većina polaznika prethodnih škola, koji su na pravi način shvatili ozbiljnost i značaj ovog poziva, razvili su u veoma kratkom periodu ljubav prema suđenju i počeli da teže ubrzanom usavršavanju i napredovanju.

     

    Škola za fudbalske sudije počinje sa radom 15. oktobra, od 19 časova, u velikoj konferencijskoj sali Kristalne dvorane u Zrenjaninu“. Škola je u potpupnosti besplatna.

     

    škola za fudbalske sudije

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport