• POČEO TURNIR U KOŠARCI ZA MLAĐE UZRASTE (FOTO)

    ZRENJANIN – U petak, 26. januara, otpočeo je Međunarodni košarkaški turnir za mlađe uzraste PETROVGRAD KUP, koji se ovog vikenda održava u Zrenjaninu. Odigrane su prve tri utakmice, a deca su pokazala zaista visok nivo umeća u ovom, jednom od najpopularnijih sportova u našoj državi.     Podsetimo, turnir se igra u tri uzrasne kategorije, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POČEO TURNIR U KOŠARCI ZA MLAĐE UZRASTE (FOTO)

    ZRENJANIN – U petak, 26. januara, otpočeo je Međunarodni košarkaški turnir za mlađe uzraste PETROVGRAD KUP, koji se ovog vikenda održava u Zrenjaninu. Odigrane su prve tri utakmice, a deca su pokazala zaista visok nivo umeća u ovom, jednom od najpopularnijih sportova u našoj državi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podsetimo, turnir se igra u tri uzrasne kategorije, učestvuje devet ekipa iz pet država, a ukupno će za ova tri dana trajanja turnira biti odigrano 26 utakmica.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na fotografijama koje objavljuje informativni portal zrenjaninski.com možete pogledati detalje sa utakmice KK Petrovgrad (Srbija) – BSC Bratislava (Slovačka).

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport